Veluws Kampioenschap te Nijkerk

20 Rijders van FCC de Vaart naar het Veluws Kampioenschap in Nijkerk

Maar liefst 2e rijders van FCC de vaart zijn al op tijd vertrokken naar Nijkerk om deel te nemen aan het Veluws Kampioenschap. De laatste PK voor het NK weekend (Pinksteren). De trouwe supporters langs de lijn genieten in de korte broek van prima weersomstandigheden.

De trainingen van het eerste blok verlopen prima. Helaas is er aan het eind van het tweede blok een nare valpartij waardoor de start van de wedstrijd op zich laat wachten. Gelukkig kon daarna gestart worden met de manches.

In de eerste manche werd de baan door menig rijder nog wat afgetast. In de tweede en derde manche werd dit al een stuk beter. Voor de jongens van 11 jaar is er dan een kwart finale. Hierna wordt van start gegaan met de halve finales. Hierin voor FCC de Vaart 6 rijders aan de start om te strijden voor een plekje in de finales.

In de finales strijden namens FCC de Vaart 6 rijders voor de bekers en kampioenstrui. In de finales helaas wederom een vervelende valpartij waardoor e.e.a. waar de nodige vertraging oploopt. Gelukkig brengen onze rijders het er zonder kleerscheuren af.

De uitslagen:

8e plaats: Willemijn Hein (m8/9) en Joey Engbers (j8)
6e plaats: Lisa Mepschen (cruiser dames)
5e plaats: Milan Hoogenboezem (j13)
3e plaats: Lisa Mepschen (m17+)
1e plaats: Bjorn Boessenkool (j6)