Districtswedstrijd 5A Schoonebeek

District 5A in Schoonebeek

Gaan we vandaag naar huis met 1 of meerdere districtskampioenen??

Dat is waar, vandaag zaterdag 23 mei om wordt gestreden. Vandaag kunnen de laatste punten worden binnengehaald in het districtskampioenschap. Daarna zal over 4 beste wedstrijden worden bekeken wie de meeste punten heeft gehaald en zich districtskampioen mag noemen.

Het weer is prima en de omstandigheden van de baan zijn goed. Voorafgaand aan de manches wordt er volop getraind om de baan te verkennen en te proberen.

Maar liefst 39 rijders van FCC de Vaart staan vandaag aan de start om de club te vertegenwoordigen. In de manches wordt gelijk duidelijk dat de rijders gebrand zijn om punten te scoren vandaag. Er wordt veel gestreden met af en toe een valpartij.  Voor een aantal rijders is er eerst een halve finale om te bepalen wie er in de finale mag gaan rijden.

3 districtskampioenen bij FCC de Vaart

Nadat de finales zijn gereden worden de punten geteld, van de 5 wedstrijden tellen de beste 4. De spanning stijgt bij de rijders die kans maken op de titel districtskampioen. Eindelijk is het dan zover en worden de uitslagen bekend gemaakt en de bekers uitgereikt. Voor alle rijders die 4 of 5 wedstrijden hebben gereden is er een beker.

Voor FCC de Vaart zijn er 3 districtskampioenen!!

Wij feliciteren Milan Hoogenboezem (j13), Ivan Groote (j11) en Bjorn Boessenkool (j6) met hun behaalde kampioenschap

FCC de vaart District 5a Schoonebeek

 

Voor de volledige eindstand kijk je op
Eindstand district serie A