District A5 Schoonebeek – Districtskampioenen??

District A5 Schoonebeek – wie wordt er Districtskampioen

Op zaterdag 29 juni werd de laatste wedstrijd in de A-serie NFF district Oost van dit seizoen verreden in Schoonebeek.

Wegens de warmte werd de wedstrijd vervroegd naar 8.30 en waren we rond 12.30 gelukkig al klaar met de finales en in afwachting van de prijsuitreiking. Elke rijder die ten minste 4 wedstrijden gereden had ontving een machtig grote beker als bekroning van een mooi wedstrijd seizoen. Ondanks de tropische omstandigheden werd er fel gestreden voor de laatste punten voor het eindklassement.

2 Districtskampioenen

Een groot aantal rijders van De Vaart konden dan ook een mooi bedrag aan punten toevoegen aan hun lijstje. Toen de eindlijsten gemaakt waren bleek dat De Vaart wel twee districtskampioenen kon leveren. Bij jongens 7 jaar was dat Bjorn Boessenkool en bij meisjes 6-7 jaar was dat Lhanieke Stuifzand.

Reserve kampioenen waren er ook veel in ons gele shirtje: Sil strijker, Robin Boessenkool en Chantal Sijbesma, gefeliciteerd met jullie tweede plek! Ook op de derde trede van het ere schavot waren er veelvuldig gele shirtjes te zien. Cas Palmers, Luuk Hudepohl, Ivan Groote, Willemijn Hein en Romy Groen hebben daar hard voor gestreden.

Nu heb ik alleen de top drie genoemd maar gezegd mag worden dat de rijders van FCC De Vaart allemaal een fantastische prestatie hebben neergezet en veelal hun prestaties van afgelopen winterseizoen hebben overtroffen!

Volledige einduitslag vind je hier

FCC de Vaart FCC de Vaart