District 5B Hengelo: De laatste districtswedstrijd

De laatste districtswedstrijd (serie B) in Hengelo.

Zaterdag 21 oktober trokken we met een mooi aantal rijders naar de laatste Districtswedstrijd. Maar liefst 41 rijders gaan we de strijd aan. Zou het dit keer een districtskampioen opleveren??

Het weer werkt niet helemaal mee het miezert een beetje en de baan is hier en daar een beetje glad. Er wordt eerst volop getraind. Voor de meeste rijders is dit een nieuwe en toch vrij technische baan. Na de training wordt er vol verwachting uitgekeken naar de manches. Hoe is de indeling en hoeveel rijders zijn er?

De manches gaan om stipt 10.30 uur van start en er wordt vanaf het begin volop gestreden. De manches verlopen zonder al te veel incidenten en lopen behoorlijk door. Na de manches is er voor de jongens 10 zoals meestal een kwart finale. In meerder klassen is er een halve finale. Hierin wordt voor flink gestreden voor een plekje in de finale.  De finales zijn daarna dan ook flink spannend!

Voor FCC de Vaart levert dit uiteindelijk 2 Districtskampioenen op. Maes Brakke (j7) en Milan Hoogenboezen (j12). Beide van harte gefeliciteerd.

Voor de volledige einduitslag klik je hier!

fcc de vaart district 5B fcc de vaart district 5B